Een beetje zot…

Een beetje zot…

Winkeldorp Tessenderlo is een speciaalzaak met een bijzondere naam rijker. Zot is zopas geopend en bevindt zich in de Stationsstraat. Voor de oudere Looienaars: in het pand van dokter Palmans. Zot is een concept store met lifestyleproducten, interieuraccessoires en hebbedingen én met ruimte voor een lekkere koffie of snelle hap. Zot wordt de winkel die je inspireert door dat ietsje anders, dat beetje mooier, leuker, zotter. Zot wordt de plek voor een lekkere koffie, een hartverwarmende soep, een uitmuntende thee of een zot zoet gebak. “Blije meisjes zijn we”, zeggen Annelies Moons en Katja Boons.
“Na maanden zwoegen openden we onze droom. Zot is vanaf nu een zalig plekje om te ontdekken en te genieten, om te inspireren, om je te laten verwennen, of om op zoek te gaan naar iets om een ander mee te verrassen.”

Zot is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur en zaterdag van 9.30 tot 18.00 uur.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *