Winkeldorp Tessenderlo deelt lentecadeautjes uit

Winkeldorp Tessenderlo deelt lentecadeautjes uit

Naar aanleiding van de lenteWINKELdagen organiseerde Het Loois Handelsteam de verkoopactie ‘Win een helicoptervlucht of een heerlijk ontbijt ‘ met de steun van het project ‘Altijd verrassend’ van de Lokale Handelsraad.. De helivluchten vinden plaats tijdens de 34ste editie van de stratenloop The Classic op maandag 8 juli. Ook kon je 25 ontbijten winnen voor 2 personen in een Looise horecazaak. De winnaars ontvangen eerdaags een brief.

Ook kon je op de Markt met een kasticket een milieuvriendelijke winkeltas afhalen.
Ruim 500 klanten kregen een tas van winkeldorp Tessenderlo cadeau. Ter plekke kon je ook genieten van een eerlijke koffie of chocomelk.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *