WEEKEND VAN DE KLANT: De Looise editie

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober is er opnieuw de landelijke actie ‘Weekend van de Klant’. De organisatie van deze tweedaagse is in handen van UNIZO en Comeos. Ook de Looise handelaars doen mee. De plaatselijke UNIZO-afdeling is de trekker in samenwerking met de Lokale Handelsraad, het Loois Handelsteam en de gemeentelijke Evenementencel. Je […]

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober is er opnieuw de landelijke actie ‘Weekend van de Klant’. De organisatie van deze tweedaagse is in handen van UNIZO en Comeos. Ook de Looise handelaars doen mee. De plaatselijke UNIZO-afdeling is de trekker in samenwerking met de Lokale Handelsraad, het Loois Handelsteam en de gemeentelijke Evenementencel. Je mag je opnieuw verwachten aan leuke geschenkjes bij de Looise handelaars.

Traditioneel is er een extra geschenkje op de markt van de Lokale Handelsraad in het kader van de actie ‘Altijd Verrassend’. Ditmaal gaat het over een overheerlijke Loois vlaaike, een kaastaartje met een abrikoosvulling. Het Loois vlaaike is speciaal voor deze tweedaagse op de markt gebracht door bakkerij Borgmans en wordt gepromoot door Looike, de mascotte van Tessenderlo. Van de lekkernij kan je gratis smullen op vertoon van een kassaticket. Deze stand staat opgesteld op de Markt aan het gemeentehuis en is open van 09.30 uur tot einde voorraad op zaterdag en op zondag vanaf 13.30 uur. Op is op! Ter plekke kan je ook genieten van Fairtradekoffie of -chocomelk.
Bovendien worden aan de bezoekers van de “Weekend van de Klant-stand” extra prijzen verloot: dertig cadeaubonnen van winkeldorp Tessenderlo van 25 euro.
Ook de ballonnenclown is paraat en voor de allerkleinsten is er een paardenmolen. Op vertoon van het kassaticket worden aan de kinderen gratis paardenmolentickets uitgedeeld. Het huisorkest van de gemeentelijke Evenementencel, Tripple FFF, zorgt voor muzikale animatie.

Bekijk het filmpje van de dag van de klant hier.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *