1.500 Looise vlaaikes op het Weekend van de Klant

Tijdens het weekend van 5 en 6 oktober nam winkeldorp Tessenderlo opnieuw deel aan het Weekend van de Klant. Op deze landelijke actiedag deelden de Looise handelaars massaal leuke dankgeschenkjes uit aan hun klanten. Nina Flamant (UNIZO-Tessenderlo): “Sunday Shopday (Comeos) en Dag van de Klant (UNIZO en UCM) slaan voor het derde jaar op rij […]

Weekend van de Klant 2019

Tijdens het weekend van 5 en 6 oktober nam winkeldorp Tessenderlo opnieuw deel aan het Weekend van de Klant. Op deze landelijke actiedag deelden de Looise handelaars massaal leuke dankgeschenkjes uit aan hun klanten.

Nina Flamant (UNIZO-Tessenderlo): “Sunday Shopday (Comeos) en Dag van de Klant (UNIZO en UCM) slaan voor het derde jaar op rij de handen in elkaar en brengen het beste van beide events samen in het Weekend van de Klant. Een heel weekend shopplezier. Handelaars, steden en gemeenten werken samen om iedereen een onvergetelijke shopdag te bezorgen. Ook Winkeldorp Tessenderlo deed opnieuw mee. Zaterdag was een onvergetelijke topdag, maar op zondag was het regenweer toch een spelbreker. Een leuke nieuwigheid was op zaterdag de UNIZO- After Work Party voor onze handelaars.”

Dit jaar was er opnieuw een extra geschenkje van winkeldorp Tessenderlo. 1500 Looise vlaaikes, werden uitgedeeld op de Looise Markt. Je kon er ook genieten van heerlijke Fairtradekoffie of – choco. De allerkleinsten amuseerden zich op de paardenmolen. Als extraatje werden onder de bezoekers van de “Weekend van de Klant-stand” op de Markt extra prijzen verloot, namelijk aankoopbons van Winkeldorp Tessenderlo.

Bekijk alle foto’s van het Weekend van de Klant door op onderstaande afbeelding te klikken.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *