Sinterklaas ontvangt Looise kinderen in het gemeentehuis

Sinterklaas was ook dit jaar weer te gast in het Looise gemeentehuis op uitnodiging van het gemeentebestuur en de lokale handel. De Sint arriveerde afgelopen zaterdag op de markt in een paardenkar. Hij was vergezeld van een tiental Zwarte Pieten en de fanfare van de Evenementencel. Na ontvangst door de burgemeester en zijn team nam […]

Sinterklaas was ook dit jaar weer te gast in het Looise gemeentehuis op uitnodiging van het gemeentebestuur en de lokale handel. De Sint arriveerde afgelopen zaterdag op de markt in een paardenkar. Hij was vergezeld van een tiental Zwarte Pieten en de fanfare van de Evenementencel. Na ontvangst door de burgemeester en zijn team nam de Sint plaats op zijn ballonnentroon en was het drummen geblazen voor de bijna vijfhonderd kinderen en nog veel meer grote mensen. Een ballonnenclown en muzikanten zorgden voor een leuke sfeer.

Van de Sint kregen de kinderen een geschenkzak en een button. Daarna konden ze met Zwarte Piet op de foto. De fotomachine drukte de foto meteen af, zodat iedereen deze mee naar huis kon nemen.

Om 16.00 uur gingen de deuren van het gemeentehuis dicht. “Druk, druk, druk,…,” wist Sinterklaas te vertellen, “Ik ben er moe van.”

Bekijk hier alle foto’s van de intrede van de Sint.
Sinterklaas bracht ook nog een bezoek aan enkele handelaars. Deze foto’s bekijk je hier.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *