1.300 Looienaars klonken op het nieuwe jaar

Het nieuwe jaar werd op zondag 5 januari feestelijk ingezet in Looi. Tijdens de nieuwjaarsreceptie voor de bevolking klonken 1.300 Looienaars op het nieuwe jaar. De inwoners werden getrakteerd op frisdrank, bier, wijnen, warme dranken, soep en frieten. Blaaskapel Sancta Lucia uit Engsbergen zorgde voor een muzikale noot. Klik op onderstaande foto’s om meer foto’s […]

Het nieuwe jaar werd op zondag 5 januari feestelijk ingezet in Looi. Tijdens de nieuwjaarsreceptie voor de bevolking klonken 1.300 Looienaars op het nieuwe jaar. De inwoners werden getrakteerd op frisdrank, bier, wijnen, warme dranken, soep en frieten. Blaaskapel Sancta Lucia uit Engsbergen zorgde voor een muzikale noot.

Klik op onderstaande foto’s om meer foto’s te zien.

Nieuwjaarsreceptie 2020