Loois centrum in zuiderse sferen

Kleurrijke straatversiering brengt Looi in zuiderse sferen. Lees er hier alles over.

Wie vandaag al in het Loois centrum passeerde, heeft de nieuwe straatdecoratie zeker opgemerkt: de winkelstraten in het centrum werden versierd met kleurrijke lampenkappen en banners. Zo wordt er een zuiderse sfeer gecreëerd. Dat maakt onze winkelstraten in het centrum nog aantrekkelijker. Kom zeker kijken en spring ondertussen voor je noodzakelijke aankopen binnen bij je favoriete Looise handelaars. Meer dan ooit is het nu belangrijk om lokaal te kopen, in ons eigen winkeldorp. Alleen zo blijft ons centrum in de toekomst ook aantrekkelijk met vele waardevolle handelszaken met een hart voor de bezoekers van winkeldorp Tessenderlo.

 

 

Nam jij trouwens deel aan onze winactie? Je vindt alle informatie over de winactie HIER.