Tessenderlo gastgemeente voor Week van de Belgische Mode

Van 12 tot 18 oktober is Tessenderlo gastgemeente voor de Week van de Belgische Mode. Lees er hier alles over.

Sectorfederaties Mode Unie en Creamoda organiseren van 10 tot 18 oktober 2020 de tweede editie van de Week van de Belgische Mode (WVDBM). Deze Week heeft als doel Belgische mode en haar modemerken in de kijker te zetten en breder bekend te maken. Wij zijn trots dat, na Roeselare in 2019, Tessenderlo in 2020 gastgemeente is voor de WVDBM.

Looienaars en inwoners van omliggende gemeenten kennen al langer de troeven van Tessenderlo. Door de combinatie van diverse winkels en horeca voelt iedereen zich bij ons welkom. Het gratis parkeren in het centrum is daarbij zeker een meerwaarde.

De Looise deelnemende winkels aan de WVDBM zijn te herkennen aan de Belgische vlaggen in de etalage, een Belgische ballonnentoren voor de deur en een raamsticker met (Limburgs) campagnegezicht Virginie Claes.

Winkeldorp Tessenderlo voorziet voor haar shoppers 1.000 exclusieve tote bags gevuld met een lokale waardebon én een attentie van de handelaars zelf. Zeker de moeite dus om te komen shoppen!

Op zondag 11 oktober houden de deelnemende handelszaken een mode-opendeur. Bovendien worden er voor de gelegenheid tal van leuke acties, gelanceerd. Een eerste actie lanceren we dit weekend al. Hou onze website en FB goed in de gaten.

Op donderdag 15 oktober vertoont het culuurhuis de documentaire ‘Martin Margiela: in his own words’ eenmalig op het grote scherm. Tickets en meer informatie hierover vind je hier.

Alle activiteiten van WVDBM worden georganiseerd rekening houdend met de nodige coronamaatregelen.

Zien wij je in Tessenderlo tijdens de WVDBM?