Weekend van de Klant: de Looise editie

Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober verwennen de Looise handelaars en de Lokale Handelsraad iedereen die winkelt in Tessenderlo. Lees er hier alles over.

Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober is er opnieuw de landelijke actie ‘Weekend van de klant’. Het wordt een bijzonder editie in winkeldorp Tessenderlo, mét leuke geschenkjes én noodzakelijke corona-aanpassingen.

Traditioneel is er een extra geschenk af te halen op de Markt van Looi. Ditmaal ontvang je op vertoon van je aankoopticket een zakje Looise spiekoeken en een koffiebon van winkeldorp Tessenderlo. Met deze bon kan je in één van de Looise horecazaken terecht voor een kop heerlijke koffie. Opgelet: maximum één spiekoekzakje en één koffiebon per persoon, tot einde voorraad!  Deze stand staat op de Markt aan het gemeentehuis en is op zaterdag open van 09.30 uur tot 17.30 uur en op zondag van 13.30 uur tot 17.00 uur. Denk er aan: zoals in alle Looise winkelstraten is ook op de Markt het dragen van een mondmasker verplicht!

Zoals elk jaar is er voor de allerkleinsten een gratis paardenmolen en een ballonnenclown. Voor deze attracties werden er extra coronamaatregelen getroffen zoals toezicht en een maximaal aantal toegelaten personen. Huisorkest Tripple FFF zorgt voor een muzikale noot.

Zien we je 3 en 4 oktober in ons winkeldorp?