2021: een nieuwe start voor VV Auto met Christof en Giovanni

Meer dan 45 jaar geleden begonnen in de Baalstraat Louis Vanderheyden en Gusta Vandervoort met VV Auto met de verkoop en onderhoud van tweedehandsauto’s. Later stapten ook de dochters mee in de zaak en groeide VV Auto op de H.Hartlaan uit tot één van de bekendste garages van de regio. Na al die jaren trouwe dienst neemt de clan Vanderheyden afscheid van hun familiebedrijf en verwelkomen ze een nieuw en jong dynamisch duo: Christof Mellaerts en Giovanni Notenbaert. Veel succes Christof en Giovanni. En een oprechte dankjewel voor de familie Vanderheyden.

Waar is de tijd? Meer dan 45 jaar geleden begonnen in de Baalstraat van Tessenderlo Louis Vanderheyden en Gusta Vandervoort het familiebedrijf VV Auto met de verkoop en onderhoud van tweedehandsauto’s. In de kleine garage kon je toen al autotechnieker Johnny aantreffen. Later kwamen ook de dochters Odette en Nadine samen met schoonzoon Danny in de zaak en groeide VV Auto op de H.Hartlaan uit tot één van de bekendste garages van de regio. Na al die jaren trouwe dienst neemt de clan Vanderheyden afscheid van hun familiebedrijf en verwelkomen ze een nieuw en jong dynamisch duo: Christof Mellaerts en Giovanni Notenbaert. De kersverse eigenaars zijn niet gehaast om de succesformule van hun voorgangers zomaar te wijzigen. Daarmee willen ze de succesvolle werking van het bedrijf garanderen. Ook blijft werkplaatsmanager Johnny Vanelven aan boord.

Het bedrijfsterrein van 10.000 m² herbergt een multimerkengarage waar iedereen voor onderhoud en herstellingen terecht kan. Bij VV Auto tref je altijd 50 nieuwe en tweedehands wagens aan. In de garage staan zeven bruggen ter beschikking van gekwalificeerde monteurs met jaren ervaring. Bij de nieuwe eigenaars ligt de prioriteit bij het verder welbehagen van de klanten, die het warme onthaal en de persoonlijke aanpak al jaren gewoon zijn. Op deze basis gaat VV Auto verder, ook al hebben de nieuwe eigenaars wel al enkele nieuwe ideeën klaar voor de toekomst.

Een tweede huismerk naast Suzuki zien de nieuwe zaakvoerders bijvoorbeeld wel zitten. Dat zou zomaar eens MG kunnen worden, gezien het merk, terug van weggewest, door dezelfde importeur wordt verdeeld als Suzuki in België. Op die manier zou VV Auto ook een elektrische wagen in de aanbieding hebben. Het zou een mooie verrijking voor het aanbod bij VV Auto zijn. Ook willen Christof en Giovanni ook zich op het terrein van oldtimers gaan begeven, bijvoorbeeld door meetings en rondritten te organiseren. Met andere woorden: het nieuwe VV Auto zal zich in de toekomst op nog meer fronten van de autowereld zich melden. Veel succes Christof en Giovanni. En een oprechte dankjewel voor de familie Vanderheyden.

vlnr: familie Vanderheyden – de nieuwe eigenaars Christof Mellaerts en Giovanni Notenbaert – Johnny