Florande verwelkomt Sandra  

Bloemenzaak Florande op de Geelsebaan  heeft met Sandra Thys uit Tessenderlo een nieuwe uitbaatster. Ze neemt de zaak over van Marcella Aerts.

Bloemenzaak Florande op de Geelsebaan  heeft met Sandra Thys uit Tessenderlo een nieuwe uitbaatster. Ze neemt de zaak over van Marcella Aerts. Marcella begon ermee in de Stationsstraat in 1977 en verhuisde in 2009 naar de huidige locatie. Zij kon altijd rekenen op de steun van echtgenoot Guido. Marcella: “Ik ga genieten van mijn pensioen. Een dikke merci aan mijn cliënteel.” 

Voor Sandra en haar partner Bart is de overname een droom die in vervulling gaat. Sandra: “Ik begin er eigenlijk nog op latere leeftijd aan, maar bloemen zijn altijd mijn passie geweest. Ik heb de nodige opleidingen gevolgd en Marcella staat me nog altijd bij met raad en daad.”