GoCo autohandel & shop

Eind vorig jaar openden Kris en Liesbeth hun GoCo autohandel & shop in de Processieweg.

“Kris is al heel zijn leven actief in de autosector. Hij is mecanicien in hart en nieren,” vertelt Liesbeth. “Bovendien was hij ook al jaren bezig met de aan- en verkoop van jonge tweedehandswagens. Toen dit pand op de Processieweg vrijkwam, was de stap naar een winkel snel gezet.” De shop richt zich vooral op accessoires voor auto’s en trucks. Kris en Liesbeth staan 100% achter hun producten en willen zich onderscheiden van de rest. Het koppel blijft hun winkel telkens verder uitbouwen en ook hun webshop wordt elke week uitgebreid. Met hun shop is Liesbeths droom alvast uitgekomen, want ze heeft altijd haar eigen winkel gewild.

Liesbeth en Kris zijn een geoliede machine en ook hun 9-jarige zoon Milan helpt graag mee. “Hij is zot van de kassa, zet de winkel op orde en houdt zich bezig met het prijzen van de artikelen,” zegt Liesbeth trots. Een echt familiebedrijf dus en die familiale sfeer willen ze ook doortrekken naar hun klanten: “Er is plaats voor uitbreiding en dus willen we die ruimte ook optimaal benutten. Zo staan er de komst van een kinderhoek en zelfs een mancave op de planning.” Het koppel heeft dus nog grootste plannen met het pand.

GoCo autohandel & shop – Processieweg 34A – www.goco.be –  info@goco.be – Kris: +32 479 05 66 82 – Liesbeth: +32 495 45 15 38
FB: Autohandel-Garage GoCo & Shop
IG: autohandel_garage_goco