Poppy viert feest: 10 jaar jong

Boetiek Poppy op de Geelsebaan in Tessenderlo is 10 jaar jong en floreert...

Boetiek Poppy op de Geelsebaan in Tessenderlo is 10 jaar jong en floreert…

Zaakvoerster Agna Maes: “Onze doelgroep is de modebewuste vrouw die kwaliteit en klasse hoog in het vaandel draagt. En uiteraard zijn ook de hippe dochters van harte welkom.”

Na 15 jaar ervaring in de modebranche startte Agna met Poppy aanvankelijk op het Binnenhofplein en verhuisde in 2017 naar de huidige locatie langs de Geelsebaan 74. Met de aankoop van het pand kwam ook echtgenoot Dirk mee in de zaak en regelde de verbouwingen. Dirk helpt waar nodig, hij is de man van het werk achter de schermen. Poppy biedt verschillende merken aan en nieuw dit seizoen zijn alvast Aaiko en BSB.

Info: www.poppyboetiek.be en 013 297 582.