Brasserie de Oude Post, hét nieuwste take-away adres in Tessenderlo

Annick Machiels en Kjell Theunis staan al even te popelen om brasserie De Oude Post, een icoon op de Markt van Tessenderlo, te openen. Je kan er sinds kort ook terecht voor afhaal.

Annick Machiels en Kjell Theunis staan al even te popelen om brasserie De Oude Post, een icoon op de Markt van Tessenderlo, te openen.

Een droom voor hen ging in vervulling, maar dat was zonder het coronabeestje gerekend. Na bouwperikelen gooide de tweede lockdown net voor de geplande opening opnieuw roet in het eten. Beiden kijken nu reikhalzend uit naar de definitieve opening.

Sinds het Valentijnweekend is de Oude Post uit noodzaak gestart met afhaal.

Annick en Kjell zijn bijzonder trots op hun realisatie: “De warme huiselijke sfeer is de rode draad in onze vernieuwde horecazaak op de Looise Markt. Hét horecahuis moet een thuis worden voor iedereen.“

Het resultaat mag alvast gezien worden. Annick en Kjell zijn klaar voor een nieuwe Looise toekomst en ontvangen je met een warm hart. Ga alvast een takeaway-koffie uithalen en geniet zo al even van het interieur.

Info: www.brasserie-deoudepost.be of 013 304 114!