Loois GeHANDELd Award voor de ZORG en WZC Heuvelheem

Sinds 2010 reikt de Lokale Handelsraad jaarlijks een Award Loois GeHANDELd uit aan een ondernemer-handelaar voor een bijzondere handelsprestatie of carrière. Deze prijs staat voor innovatie, betrokkenheid of Handel met een grote H. Dit jaar staat deze H voor de Hîer in WînkelHîer.

2020 gaat ongetwijfeld de geschiedenisboeken in als een scharnierjaar in de zorgsector. Daarom heeft de Lokale Handelsraad gekozen om de 11de Award toe te kennen aan het zorgpersoneel van heel Tessenderlo: zowel zorgpersoneel op zelfstandige basis als in loondienst.

Het personeel van Woonzorgcentrum Heuvelheem staat symbool voor de zorg in Tessenderlo. Daarom overhandigt de Lokale Handelsraad deze award als blijk van waardering aan directeur José Mostmans van WZC Heuvelheem.

Directeur Mostmans reageert emotioneel: “Deze erkenning voor al onze medewerkers doet echt deugd. Ik waardeer dit gebaar enorm en ik wil expliciet al de handelaars en bedrijven van Looi bedanken voor hun steun aan het woonzorgcentrum. Hun onbaatzuchtige hulp heeft onze werking flink geholpen.”

Ook een pluimpje voor Cindy
Een extra pluim is er voor Cindy Truyens. In normale omstandigheden baat Cindy De Kantin in het sportpark uit. Helaas moest ook zij verplicht  haar deuren sluiten. Cindy koos daarom tijdelijk voor een nieuwe uitdaging en is momenteel actief als vrijwilliger in Woonzorgcentrum Heuvelheem. Daaromverdient deze cafébazin ook een pluim van de Lokale Handelsraad.