Kind is koning tijdens Weekend van de Klant in winkeldorp Tessenderlo

Op zaterdag 2 en zondag 3 oktober geniet je in winkeldorp Tessenderlo van een nieuwe editie van “Weekend van de Klant”, een jaarlijkse UNIZO-actie. Traditiegetrouw bedanken winkeliers dan hun klanten met een cadeautje of leuke actie.

Tijdens de coronacrisis blijft de consument lokaal shoppen en daarom zetten we hen in de bloemetjes tijdens dit feestelijk shopweekend. Maak er een onvergetelijk winkelweekend van en laat je verwennen door de Looise handelaars.

De Lokale Handelsraad, een samenwerkingsverband van UNIZO en het Loois Handelsteam, dragen samen met de gemeente Tessenderlo hun steentje bij.

Winkel tijdens het “Weekend van de Klant” in Tessenderlo en kom naar de Markt, laat er je kassaticket van dat weekend zien en krijg een zakje Winkelhier-HARTJES. Bij deze lekkere koekjes hoort een koffie-horeca-bon waarmee je bij de lokale horeca een gratis kop koffie kan drinken.

Iedereen wordt in de watten gelegd, maar de allerkleinste klantjes misschien nog het meest. Naar goede gewoonte kunnen ze een gratis ritje maken op de paardenmolen op de Markt. Een ballonnenclown en een muzikale act zorgen voor sfeer en gezelligheid in de winkelstraten. Op het Binnenhof wordt er een “meet & greet” georganiseerd met de pups Chase en Marshall van Paw Patrol, een populaire tekenfilmreeks. Er is ook een stand met kindergrime en glittertattoos.

Praktisch

zaterdag 2 oktober:
  • de cadeautjesstand op de Markt: van 09.30 tot 17.30 uur;
  • op het Binnenhof (voor onder andere de “meet & greet”): tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 14.00 tot 16.00 uur.
zondag 3 oktober:
  • de cadeautjesstand op de Markt: van 13.30 tot 17.00 uur;
  • op het Binnenhof (voor onder andere de “meet & greet”): zondag van 14.00 tot 16.00 uur.

Tot dan?