Succesvol weekend van de klant

Het Weekend van de Klant in Winkeldorp Tessenderlo was weer TOP! Afgelopen zaterdag en zondag bracht het Weekend van de Klant opnieuw veel volk naar Winkeldorp Tessenderlo.
Het feestelijk winkelweekend is een organisatie van UNIZO, Comeos en UCM. Voor Winkeldorp Tessenderlo werd deze landelijke actie georganiseerd door de plaatselijke UNIZO-afdeling, het Loois Handelsteam en de gemeentelijke Evenementencel. De minder gunstige weersvoorspellingen noodzaakten de organisatoren om de geplande kinderanimatie van het Binnenhofplein te verplaatsen naar het gemeentehuis. Daar stonden Chase, prinses Elsa en Olaf de sneeuwpop klaar om met veel enthousiaste kindjes op de foto te gaan.
Zaterdag was een mooie en drukke dag in de winkels. Honderden kastickets werden op het marktplein ingeruild voor de lekkere Looise Wînkelhîer-HARTJES en koffiebons van de horeca.
Bij de kindergrimestand was het aanschuiiven en ook Looienaar clown Bweno zat niet stil. De paardenmolen op de markt draaide het hele weekend vele rondjes. Kind was duidelijk koning tijdens deze editie van het Weekend van de Klant.
Bedankt om lokaal te shoppen!