nieuwkomer in Tessenderlo: In de Roose

Tessenderlo is sinds kort een gezellig eetadresje rijker.

In de Roose is de nieuwe ontbijt- en lunchbar die begin december de deuren opende, in een authentiek pand op de Markt. Zaakvoersters Ilska en Lies schotelen verschillende ontbijtformules voor waaruit je kan kiezen. Zo is er een ontbijt “to share”, om jezelf en de rest van je tafelgezelschap te verwennen. Vergelijkbaar met een high tea, maar dan in de ochtend. Op de ontbijtkaart staat ook een hip hotelontbijtje, waar de dames hun eigenzinnige touch aan gegeven hebben. Zelfs à la carte ontbijten is er mogelijk. Of je nu een uitgebreid of snel ontbijt wil, er is voor elk wat wils.

Kom je iets later? Dan kan je kiezen uit enkele lunchvoorstellen, met maandelijks nieuwe gerechtjes. Voor wie weinig tijd heeft of niet bij In de Roose geraakt, kan er voor afhaal en leveringen gezorgd worden.

In de Roose – Markt 2 – 0498 82 45 63inderoose@outlook.comFacebook: In de Roose