Hoofdprijs eindejaarsactie van €2.500 naar Schoot!

Winnaars eindejaarsactie zijn bekend.

Het koppel Danny Peeters en Solange Vandepaer uit Schoot-Tessenderlo wint de hoofdprijs van de eindejaarsactie: 250 cadeaubonnen Winkeldorp Tessenderlo van tien euro! Het winnende lotje kwam van bij ‘t Kippenhof op de Geelsebaan. Het Loois Handelsteam kon voor deze actie weer rekenen op de steun van het gemeentebestuur, in het kader van het coronaherstelplan voor de handel.

De sympathieke Schotenaars zijn heel blij met de prijs. Danny: “Deze aankoopbonnen komen goed van pas met de stijgende energieprijzen. En ja, wij zijn heel trouwe klanten van de winkels in Looi, want je vindt er bijna alles op een zakdoek. Bovendien zijn de handelaars er vriendelijk en gedienstig. Of we nu elke dag kip eten? Neen hoor, maar toch af en toe.”

Er werden ook tien pakketten cadeaubons van Winkeldorp Tessenderlo van 250 euro geloot, uit vijf grote zakken vol lotjes. De meeste winnaars komen uiteraard uit Tessenderlo, maar ook uit de omgeving van Looi zoals Stokrooie, Geel en Ham. Deze prijzen werden gewonnen in volgende winkels: AD Delhaize, Het Kadopaleisje, Shoe-Lux, Optiek Persoons, Koninckshof, Standaard Boekhandel, Dilex Fashion en Florande Pure Fleur. Alle winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.