nieuwkomer in Tessenderlo: Samen Zijn

Gezellig genieten van een hapje en een drankje in een huiselijke sfeer.

Samen Zijn is het nieuwe café van Johny en David dat vlak voor Kerst de deuren opende op Schoterweg nummer 3. Hoewel het de dag van vandaag niet zo evident is om een horecazaak op te starten, waagden ze toch de sprong. Johny en David wilden al een tijdje een zelfstandige activiteit uitbouwen, toen ze via via getipt werden over dit pand.
Gezellig samenkomen in een huiselijke sfeer, met een hapje en een drankje, daar draait het om bij Samen Zijn. Het koppel heeft niet voor niets deze toepasselijke naam gekozen. “Het is een liedje van Willeke Alberti en tevens de openingsdans op ons trouwfeest twaalf jaar geleden”, vertelt Johny. Bij Samen Zijn worden er al volop toekomstplannen gesmeed. Met Valentijn wordt er een ‘apero-dining’ formule aangeboden: een selectie van verschillende hapjes gecombineerd met een lekker drankje of cocktail. Kortom: mensen bij elkaar brengen en samen genieten van een heerlijk aperitiefmoment.

Samen Zijn – Schoterweg 3 – 0479300915 – FB: brasserie Samen Zijn