Weekend van de Klant in Tessenderlo

Kom op zaterdag 1 en zondag 2 oktober naar winkeldorp Tessenderlo voor het Weekend van de Klant, een jaarlijkse UNIZO-actie. Ook dit jaar verwennen de Looise handelaars hun winkeliers graag met fijne attenties en leuke acties. Lever na aankoop je kassaticket in aan de cadeautjesstand van de Markt en ontvang een bon om een gratis […]

Kom op zaterdag 1 en zondag 2 oktober naar winkeldorp Tessenderlo voor het Weekend van de Klant, een jaarlijkse UNIZO-actie. Ook dit jaar verwennen de Looise handelaars hun winkeliers graag met fijne attenties en leuke acties. Lever na aankoop je kassaticket in aan de cadeautjesstand van de Markt en ontvang een bon om een gratis koffie te drinken bij je Looise horecazaak. In de winkelstraten is het extra gezellig door live muziek. Kinderen krijgen twee namiddagen tussen 14.00 en 17.00 uur de kans om prinses Belle en Spiderman aan de ingang van het gemeentehuis te ontmoeten en ermee op de foto te gaan. Of wil je zelf omgetoverd worden tot een prinses of actieheld? In de namiddag is er de mogelijkheid om je te laten grimeren. Zoals elk jaar kun je ook een gratis ritje maken op de paardenmolen en tovert een ballonnenclown ballonnen om in originele figuurtjes.